BeSlack is expanding...

Gelukkig Nieuwjaar en veel slack avonturen gewenst in 2021!

Met BeSlack zijn we nu de overkoepelende en nationale organisatie voor heel België ter promotie van slackline en highline.

BeSlack is al sinds 2016 aangesloten bij de Club Alpin Belge. Sinds één maand is BeSlack ook officieel lid en aangesloten bij Klim en Bergsport Federatie Vlaanderen. Vanaf nu kunnen dus al de belgen lid worden van BeSlack en daardoor volledig verzekert zijn voor alle soorten slackline inclusief highline. Meer info over hoe jij lid kan worden.

Naast de verzekering wil BeSlack slackline en highline toegankelijk maken voor iedereen die er van wil proeven of verder wil groeien in deze zalige sport.Momenteel zijn we aan het werk om volgende zaken te realiseren: openen van nieuwe legale highline spots, het organiseren van het eerste Belgische highline festival deze zomer, de website updaten en tweetalig maken en de hele BeSlack organisatie aan het vernieuwen.

Ben jij geïnteresseerd om mee te werken aan één van deze zaken of heb je zelf een idee om Belgische highline community verder te laten groeien, laat van je horen! (info@beslack.be)

Gerelateerde artikelen: 
Category: 
Publié le di, 05/01/2021 - 16:16 par Jef