Toernee Mondi'alle

Zaterdagnamiddag 29 november kwamen we toe op de grote markt van Halle met nog een dikke twee uur de tijd om onze tweede urban-highline te installeren. 
We waren woensdag toch al eens een kijkje gaan nemen in cafe "de Fazant" en de living van Lothaar, dus we het beeld en het plan om de lijn te installeren hadden we al. Een ding wisten we zeker het ging toch een beetje ingewikkeld zijn. In de huizen van mensen kan je niet zomaar gaten in de muur boren plus de muren zijn hier niet stevig genoeg voor. Dus hadden we een ander ingewikkeld plan bedacht samen met Toone en Lothaar. 
Stevige ijzeren baren tegen de deuropening... gemakkelijk! Dus toch een redelijk ingewikkeld gedoe en dat in de spik-splinternieuwe, gerenoveerde living van Lothaar. Ja, we waren 100% op ons gemak.

We zijn er dan toch aan begonnen en net voor we eraan moesten beginnen toch klaar geraakt met alles. Zonder de hulp van Toone, Lothaar en Jan zou dit nooit gelukt zijn dus nu al merci!
Normaal moesten we drie keer een half uur op onze highline lopen, zitten, liggen enzovoort, maar de lijn was zo aangenaam, er was zo veel sfeer op de Grote Markt dankzij de fanfares die buiten speelden en vele andere groepjes die in tal van cafés optraden dat we niet anders konden dan veel meer te slacklinen! 
Het was en unieke, prachtige setting en we hebben er ten volle van genoten. Ook het publiek leek wel te appreciëren wat we deden dus we waren gemotiveerd en super content!

Om 23 uur waren we uiteindelijk toch redelijk kapot en was het gelukkig tijd om af te breken. Iets gemakkelijker als opstellen en we waren volledig voldaan wanneer we beide huizen proper konden achterlaten. Geen schade, geen problemen, alles vlot verlopen en wij volledig voldaan klaar voor de afterparty van het fantastisch festival Toernee Mondi'Alle
Het was geweldig! Nog eens bedankt aan alle medewerkers van Toernee Mondi'Alle en in het bijzonder aan cafe "de fazant", Lothaar en zijn living, Toone en Jan voor deze kans en de hulp. Wij zijn klaar voor volgend jaar. Misschien nog een beetje langer en hoger? ;-)

Bram

Dikke dank u aan Jean Pierre Poisson voor de photos

Toernee Mondi'Alle

Crédit photo : Jean Pierre Poisson

Category: 
Région: 
We werken momenteel aan een meertalige versie van de website. Bekijk momenteel nog de FR versie voor de meest volledige informatie