Highline initiaties 2022

Wat?

Een dagje highlinen met enkele BeSlack members die graag hun passie doorgeven. De focus ligt op progressie maken in het highlinen zelf, niet op het riggen. 

Wanneer?

BeSlack organiseert dit voorjaar 3 highline initiaties. De data kan je vinden in onze kalender en in ons inschrijvingsformulier. Ten laatste een week voor de initiatie krijg je een bevestiging en praktische informatie van de verantwoordelijke. Een initiatie kan uitgesteld worden door weer en wind. Je inschrijving is enkel geldig na betaling. 
Data:

  • 1/05 in Freyr
  • 15/05 in Maizeret
  • 11/06 in Maizeret

Welke skills heb je nodig? 

Om iets te hebben aan de dag moet je vlot 20m kunnen wandelen op een slackline. Daarnaast moet je ook kunnen rechtstaan vanuit de zittende positie op een slackline. Al de rest van tips en tricks leer je op de dag zelf. 

Welke gear heb je nodig?

Een heup gordel zoals bij het sportklimmen.

Prijs?

  • €10 voor BeSlack leden (--> word lid)
  • €25 voor niet leden

Verzekering?

BeSlack leden zijn tijdens al hun highline activiteiten verzekerd door KBF/CAB.
Voor niet-leden regelen we een dag verzekering bij KBF/CAB, verzekering zit in de prijs inbegrepen.

Inschrijving?

--> inschrijven kan via deze link

Je inschrijving is enkel geldig na betaling van het juiste bedrag op BeSlack vzw  BE89 0689 4048 8785 met vermelding van je naam 

Waarom leren highlinen? 

Overbodige vraag als je het ons vraagt. Maar toch 1 antwoord in de vorm van onze aftermovie van het eerste belgische highline festival. Zet je maar al schrap voor editie 2 deze zomer in Freyr. 

Category: 
Publié le zo, 03/04/2022 - 13:08 par Jef